کارت شناسایی دانشجویی

صدور کارت دانشجویی:

دانشجویان محترم ابتدا به آموزش کل دانشگاه مراجعه و پس از تکمیل فرم  صدور کارت و ارائه مدارک ، کارت شناسایی دانشجویی را دریافت نمایند.

مدارک لازم به جهت جهت صدور کارت شناسایی دانشجویی:

. دو قطعه عکس 4*3

. یک سری فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه

. یک برگ فتوکپی کارت ملی

در صورتیکه دانشجو در حفظ و نگهداری کارت شناسایی خود دقت لازم را نداشته باشد و این امر موجب مفقود شدن و یا سرقت کارت شود ، لازم است برای صدور کارت المثنی شرایط ذیل رعایت گردد:

. در اولین فرصت گزارش مفقود شدن کارت خود را به صورت مشروح و با ذکر دلایل به نماینده حراست دانشگاه در دانشکده مربوطه ارائه نموده و در صورت سرقت ، تصویر گزارش ارائه شده به مراکز انتظامی و قضایی را ضمیمه گزارش نماید.

. تعهد فرد مبنی بر پذیرفتن هر گونه عواقب احتمالی در خصوص سوء استفاده از کارت های مفقود شده

. درخواست کتبی دانشجو از دانشکده مربوطه

. معرفی نامه آموزش دانشکده مربوطه به مدیر آموزش کل دانشگاه

. واریز مبلغ 120000 ریال به شماره حساب .................... دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی بابل